Service & support

Reparatie binnen 3 – 5 werkdagen.


ICTeam is gespecialiseerd in het snel verwerken van reparaties, zowel in- als buiten de garantie. U bent van harte welkom op ons nieuwe kantoor, Kofferen 34 te Sint-Oedenrode. Parkeer gratis voor de deur en geniet van onze Brabantse gastvrijheid. Onze mensen zijn op technisch vlak volledig op de hoogte en lossen uw vraagstukken adequaat, snel en met de grootste toewijding op. Niet voor niets is ICTeam door Apple Nederland gekozen als officiële businesspartner.

Support

Een dag niet productief kunnen zijn, is voor bedrijven een directe verliespost. Laat staan dat u vanwege "computerproblemen" langdurig uit de lucht bent. Periodiek onderhoud door de experts van ICTeam kan u veel ellende besparen. Maar mocht het desondanks toch tegenzitten, dan staan wij meteen tot uw beschikking. Een computer die vastloopt en weigert weer op te starten, een programma dat niet naar behoren functioneert, of een printer die plotseling niet meer aangestuurd kan worden. Rekent u bij deze en vergelijkbare problemen gerust op onze snelle support. In geval van reparatie staan wij u op locatie bij, maar beschikken wij ook over een interne reparatieafdeling. Een oplossing is hoe dan ook altijd dichtbij.


Om u snel van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van Teamviewer. Download hieronder de juiste versie:Stel uw vraag aan ICTeam


Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Serienummer:
Probleem/vraag: