ICTeam Alert

Doeltreffende oplossingen voor probleemloos en veilig werken.

Heeft u de informatiebeveiliging op orde en inzicht in de risico’s en kwetsbaarheden van uw bedrijfsnetwerk? Zo niet, profiteer dan van de beheer- en beveiligingspakketten van ICTeam. Met ICTeam Alert, Alert Premium, Alert Premium+ en Alert Custom heeft u de keuze uit doordachte maandabonnementen om zorgeloos en probleemloos te kunnen werken met uw Apple apparatuur. 

ICTeam Alert vormt de basis voor de veilige beheeroplossingen van ICTeam. Met Alert Premium, Premium+ en Custom kunt u uw automatisering verregaand laten ondersteunen en beveiligen.

 

 

ICTeam Alert
Een van de vele voordelen van Apple systemen is de relatieve veiligheid en ongevoeligheid voor virussen en aanvallen van buitenaf. Maar ook uw Apple systeem moet zorgvuldig worden bewaakt. Monitoring voorkomt netwerk errors, bewaakt uw HD en RAID status en beschermt u tegen virussen, spyware, phishing en malware. Want al is het Apple systeem ongevoelig voor de meeste virussen, er nestelen zich wel degelijk ongenode gasten op uw systeem.

ICTeam Alert is de dienst waarmee wij uw Apple systeem continu monitoren op systeemprestaties. Wij bewaken ongemerkt en achter de schermen zowel hardware als software. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal presterende en veilige Mac en voldoet u aan de eisen van de wetgever omtrent datalekken*. Bovendien profiteert u iedere maand van 10 minuten gratis ICTeam helpdesk en heeft u een pro-actieve ict-partner.


ICTeam Alert Premium
Met dit abonnement werkt u niet alleen veilig en zorgeloos maar beschikt u ook altijd over de juiste softwareversies. Installatie gebeurt op de achtergrond met onze Cloud Device Manager. Uw Mac blijft up-to-date met het juiste besturingssysteem en de juiste versie van al uw software. Zonder stagnatie van werkzaamheden omdat een technicus uw Mac moet beheren, installeren en/of configureren. Onderschat nooit het belang van (security) updates. Zonder tijdige installatie krijgen internetcriminelen vrij spel. Met alle gevolgen van dien. 

Daarnaast komt een engineer 4x per jaar bij u on-site om gebruikersvragen te beantwoorden, te adviseren over IT-oplossingen en voeren wij beheer uit wat niet remote kan worden uitgevoerd. Bij ICTeam Alert Premium installeren wij nieuwe werkplek configuraties voor een vast, laag, tarief. 

Premium+
Met ICTeam Alert Premium+ worden alle Macs door de ICTeam Update Server bovendien voorzien van de juiste Adobe versies. Hiermee voorkomt u dat de automatische updates en upgrades van Adobe conflicteren met uw besturingssysteem, plug-ins of fontbeheer. Niet de wereldwijde Adobe server bepaalt uw update maar de Cloud Device Manager van ICTeam die uw persoonlijke systeem en situatie kent. 

Platinum

ICTeam Alert Platinum is het meest uitgebreide abonnement. Naast alle features van Alert Premium+ beschik je met Alert Premium over onbeperkte ondersteuning door onze helpdesk, gratis installaties van nieuwe werkplekken en all-in support, onderhoud en eventuele installaties.

Custom
Met het ICTeam Alert Custom abonnement bepaalt u samen met de experts van ICTeam hoe we uw beveiliging en monitoring gaan inrichten. Op basis van uw persoonlijke situatie bepalen we de meest optimale combinatie van oplossingen. 

 * Meldplicht datalekken
Vanaf mei 2018 hebben bedrijven te maken met een aangescherpte wetgeving op het gebied van informatiebeveiliging (AVG). Ernstige datalekken moeten worden gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Niet tijdige melding kan leiden tot extreem hoge boetes.

Neem voor een vrijblijvend persoonlijk advies gerust contact met ons op.Stel uw vraag aan ICTeam


Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Serienummer:
Probleem/vraag: