Binnen een dag weer up and running

Ruud van den Akker, IXXI concepts b.v. Na een inbraak heeft ICTeam alles op alles gezet om ons te helpen. Binnen een dag waren we weer volledig up and running.


IXXI is in 2010 bedacht en opgericht door de ontwerpers Eric Sloot, Paulien Berendsen en Roel Vaessen. IXXI is typisch Dutch Design: zowel de studio als de gehele productie is gevestigd in Nederland. Met een enthousiast en jong team biedt IXXI een flexibel en betaalbaar product aan een breed publiek. Met IXXI maak je eenvoudig een persoonlijke en flexibele wanddecoratie, bestaande uit vierkante kaarten en koppelkruisjes. Je bepaalt zelf de vorm en het formaat. Kaarten zijn makkelijk te wisselen of aan te vullen.

ICTeam hielp IXXI na een inbraak waarbij computers en server werden ontvreemd. Dankzij de razendsnelle dienstverlening en de online back-ups was het bedrijf binnen een halve dag weer volledig operationeel. Ruud van den Akker: "ik ben blij dat ICTeam zich goed verdiept heeft in onze behoeftes en dat we door hun gedegen advies in deze vervelende situatie snel en zonder verlies van belangrijke data weer operationeel waren. 

Ruud van den Akker: "op 2e Paasdag kwamen wij er achter dat er op onze studio ingebroken was. Naast een groot aantal design items, meubels en interieur accessoires, zijn er ook diverse Apple artikelen meegenomen (waaronder Wifi accespoint en Mac Server). Helaas konden we tijdens Pasen niemand bereiken en dus het antwoordapparaat van ICTeam maar ingesproken met het verzoek direct terug te bellen op mijn gsm. De dinsdag na Pasen word ik een paar minuten na half 8 al gebeld door Ancella. Zij heeft al e.e.a. uitgezocht en weet al mijn zorgen goed weg te nemen. Ze gaan een technicus vrij plannen en ze hebben een server op voorraad. Daarbij nemen wij al jaren de dienst "Remote Backup" van ICTeam af. Zij hebben dus al onze data bij hen op een beveiligde backup-server staan." 

"Als je geen server en geen netwerk hebt kun je op kantoor niet veel doen. Gelukkig hebben al onze medewerkers een Apple MacBook en konden ze die dag gewoon thuis werken. Onze mail en agenda draait tenslotte ook bij ICTeam en is dus gewoon voor alle collega's bereikbaar. Diezelfde dag staat Maikel Maessen, een technicus van ICTeam, om 13.30 uur bij ons op de stoep met een nieuwe server met daarop al onze data. Om exact 14.00 uur zijn we qua automatisering weer volledig up and running." 

"De volgende dag heb ik de directeur van ICTeam, Oskar Petersen, gebeld om hem te complimenteren met deze goede service. ICTeam zag de urgentie en heeft alles op alles gezet om IXXI te helpen." "Ik ben blij dat ICTeam zich goed verdiept heeft in de behoeftes van IXXI, en dat we door hun gedegen advies in deze vervelende situatie snel en zonder verlies van belangrijke data weer operationeel waren."Stel uw vraag aan ICTeam


Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Serienummer:
Probleem/vraag: