Een IT specialist die het wel snapt

Krijn Westerburgen, eigenaar van Kiek Schoolfoto te Oisterwijk: Na dramatische ervaringen met een andere IT specialist zijn we eindelijk beland bij een bedrijf die het wel snapt!


Als bedrijf in de schoolfotografie met 5 Mac's en een Mac Server zijn wij zijn sinds 2018 overgestapt naar ICTeam. Na dramatische ervaringen met een andere IT specialist zijn we eindelijk beland bij een bedrijf die de Apple omgeving wel snapt! ICTeam is goed bereikbaar, ze maken prima afspraken, duidelijke communicatie en uitstekende service!

 

November 2019 gingen we verhuizen en uiteraard heeft ICTeam ons daarbij ondersteund. Op ons nieuwe adres waren er problemen met de router en de Cloudkey voor de WiFi. Toen uiteindelijk achterhaald was waar de oplossing lag kon het hele netwerk pas aangesloten worden want ook wij kunnen (en willen) niet zonder Internet. Roy, de engineer van ICTeam, heeft ons prima geholpen en ging pas naar huis toen het allemaal weer werkte! 22:30 uur was het. Dikke pluim en bedankt Roy!Stel uw vraag aan ICTeam


Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Serienummer:
Probleem/vraag: