ICTeam alert

100% up-to-date, 100% veilig

Een van de vele voordelen van Apple systemen is de relatieve veiligheid en ongevoeligheid voor virussen en aanvallen van buitenaf. Maar ook uw Apple systeem moet zorgvuldig worden bewaakt. Monitoring voorkomt netwerk errors, bewaakt uw HD en RAID status en beschermt u tegen virussen, spyware, phishing en malware. Want al is het Apple systeem ongevoelig voor de meeste virussen, er nestelen zich wel degelijk ongenode gasten op uw systeem.

Heeft u de informatiebeveiliging op orde en inzicht in de risico‚Äôs en kwetsbaarheden van uw bedrijfsnetwerk? Zo niet, profiteer dan van ICTeam alert. De dienst waarmee wij uw Apple systeem continu monitoren op systeemprestaties. Wij bewaken ongemerkt en achter de schermen zowel hardware als software. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal presterende en veilige Mac en voldoet u aan de eisen van de wetgever omtrent datalekken*. Bovendien profiteert u iedere maand van 10 minuten gratis ICTeam helpdesk en heeft u een pro-actieve ict-partner.

* Meldplicht datalekken
Vanaf mei 2018 hebben bedrijven te maken met een aangescherpte wetgeving op het gebied van informatiebeveiliging (AVG). Ernstige datalekken moeten worden gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Niet tijdige melding kan leiden tot extreem hoge boetes.


Bekijk onze animatie


Stel uw vraag aan ICTeam


Naam:
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Serienummer:
Probleem/vraag: